Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

Felnőtt korom és a pornó - avagy hogyan is lettem fűggő

2021. október 17. - Pornófüggő Jóska Pista

Az előző bejegyzésben ott hagytam abba a történetemet, amikor leszereltem. Ez kb. 20 éves koromban történt, tehát mondhatjuk, hogy ekkor kezdődött számomra a nagybetűs élet. Volt egy barátnőm, kerestem munkát, éltem az életemet mint a legtöbb fiatalember.

Hogy a témánál maradjunk: a barátnőmmel nagyon jó volt a szex, gyakran is csináltuk, gond nem volt ezzel az oldalával az életemnek egy szál se. Számítógépem az ugyan volt, de az internet civil ember számára elérhetetlen dolog volt a '90-es évek közepén, szóval az általam elérhető pornó kimerült a magazinokban és egy pár meztelen női képben a számítógépen.

Aztán az ezredfordulóhoz igencsak közeledve szülővárosomból elkerültem Budapestre. A szakmámban helyezkedtem el, mint  informatikus, egy akkor induló számítógép alkatrész-nagykernél és itt találkoztam először az internettel. Meg persze a pornóval, amivel már akkor is tele volt az egész. Akkoriban már másik barátnőm volt, akivel együtt is éltünk. A szexuális életünk teljesen rendben volt, annál is inkább mert a csajom igencsak fehérmájú volt és bár nekem is gyakran igényem volt a szexre, de ő egyszerűen kielégíthetetlen volt. A pornófilmeket, amiket persze ennek ellenére is néztem néha, inkább kíváncsiságból kerestem. Persze maszturbáltam is közben, de ez akkor nem tűnt problémának, mert mellette a hagyományos szex sem okozott gondot.

Egy idő -és néhány újabb kapcsolat után- összejöttem egy vidéki lánnyal, akivel az első időszakban távkapcsolatban éltünk. Ez azt jelenti, hogy inkább csak hétvégén találkoztunk, akkor is nála, aki a szüleivel élt. Szóval a szexhez megfelelő lehetőséget találni nehézkesebbé vált. Plusz akkor már bőven a kétezres éveket írtuk, mikor otthonra is be lehetett vezetni a netet, és így már bármikor tudtam pornót nézni. Meg persze bármikor ki tudtam verni a szebbnél szebb lányokra, akik mindig rendelkezésre álltak, nem voltak távol, nem voltak a másik szobában a szüleik és még sorolhatnám. Ahogy így írás közben visszagondolok, ettől az időszaktól kezdődtek a problémák.

 Először még fel sem tűnt, hogy gond van. Távol voltunk egymástól, amikor pedig találkoztunk és alkalmunk volt a szexre, minden rendben levőnek tűnt. De aztán összeköltöztük... Na ekkor kezdett érződni, hogy valami nem kerek. Ahogy minden este mellettem feküdt a lány, azt éreztem hogy mintha nem lenne kedvem vele szexelni. Mindez annak ellenére, hogy egy nagyon szép, karcsú, hosszú hajú lányról volt szó, aki még csak nem is húzódozott az együttlétektől, sőt. Én meg hárítottam, közben meg kivertem egy pornófilmre titokban.

Persze ő nem tudta mire vélni, hogy hirtelen nem akarom megkefélni, most hogy összeköltöztünk. Én sem tudtam akkor, hogy mi a baj, csak azt éreztem, hogy nem kívánom vele a szexet -viszont a pornóra meg egyből felállt a szerszám és 1-2 perc alatt már el is élveztem. Könnyű, gyors szex, azzal akivel csak akarom -gondoltam én. Szóval szépen lassan elvesztettem az érdeklődésemet a valódi szex iránt, a pornóra viszont egyre jobban rácsúsztam. Amikor csak lehetett, már ültem is a képernyő elé és vettem elő a cerkát, akár napi 4-5 alkalommal is. A csajomat meg egy idő után már akkor sem tudtam megdugni, ha nagy nehezen rávettem magam a dologra. Egyszerűen nem, állt fel, vagy ha igen, akkor mire beraktam volna a punciba, már fél 6 volt. Elég lehangoló, főleg ha tekintetbe vesszük hogy még 30 éves sem voltam akkoriban...

Természetesen ez az egész egy ördögi spirál lett: minél több volt a kudarc, annál kevesebbszer akartam próbálkozni a barátnőmmel, viszont a kielégülés kellett és egyre több pornót néztem, miközben persze kivertem magamnak. Eljutottam odáig, hogy már csak pornóra állt fel, a normális szex meg nullára csökkent köztünk. Az viszont, hogy ennek a pornóhoz van köze, valahogy egyáltalán nem tudatosult bennem. Gondoltam, hogy egyszerűen már nem kívánom a csajomat, szóval másnál kell próbálkozni. Próbálkoztam is, elmentem kurvázni. Tudom, nem a legjobb ötlet, de hirtelen ez jutott eszembe és ez volt a legkönnyebben kivitelezhető. Persze itt sem jött össze a dolog, de még ekkor sem gondoltam hogy milyen nagy a baj. Hiszen a farkam felállt, elélvezni el tudtam, szóval impotens nem lehetek, gondoltam én. Akkor biztosan csak feszült vagyok idegen csajjal. Pedig már akkor rájöhettem volna, hogy másról van szó, de ha esetleg sejtettem is, a beismerés -mint előzőleg írtam- egy nagyon nehéz folyamat.

Nem lesz meglepő információ, hogy egyszer csak arra mentem haza, hogy a lakásból eltűntek a csajom cuccai, vele együtt. Szóval ott maradtam egyedül -vagyis nem egészen, mert a számítógép és az internet ott volt nekem, így hát vigasztalódhattam -a pornóval. Arra akkoriban nem is gondoltam, hogy új kapcsolatba kezdjek, hiszen addigra már annyi csalódáson mentem keresztül az igazi szexel kapcsolatban, hogy meg sem mertem próbálkozni vele. Ez mondjuk egy alig 30 éves férfi esetében finoman szólva sem kecsegtet jó kilátásokkal, de valljuk be, ezt kívülről könnyebb belátni, mint mikor benne él az ember.

Az akkor lelépett barátnőm után évekig nem is kezdtem új kapcsolatba, egészen addig míg a feleségemet meg nem ismertem.

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfijatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr716724000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása