Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

4 nap pornó nélkül és az első sikerélményem

2021. október 19. - Pornófüggő Jóska Pista

Most kora reggel van, pornómentes életem 4. napja. Meg kell hogy mondjam, a pornófilmek önmagukban nem jutnak sűrűn eszembe, csak az önkielégítés, de az elég gyakran. Erre számítottam is, ezért beszereztem életem első szexuális segédeszközét, egy Fleshlight-ot. Ha nem tudod mi ez, nem vagy vele egyedül, pár nappal ezelőttig én sem tudtam. Ez tulajdonképpen egy olyan műpunci, ami az eredetivel érzésre szinte teljesen megegyező anyagból van és kívül-belül egy punci alakjára van elkészítve. Nincs benne semmilyen vibrátor, szóval vagy kézzel mozgatod akció közben, vagy akár le is lehet tenni egy asztalra vagy ágyra és mozogni benne, mintha nővel lennél.

Azért szereztem be ezt a játékot, mert az önkielégítési szokásaimat is rendbe kell tenni. Nem hinném, hogy valaha is felhagynék vele, szóval gondoltam jobb, ha rendesen csinálom. Arról már írtam előzőleg, hogy kamaszként nem volt kitől vagy honnan megtanulni kiverni magamnak, tehát autodidakta módon kellett rájönnöm hogy nekem mi és hogy jó. És hát sajnos felvettem pár rossz szokást.

Az egyik, hogy nagyon szorítom a szerszámot a markommal, és ezt egy igazi punci nem teszi. Mivel az ember farka is "megtanulja", hogyan szokott elélvezni, ezért ha megszokja hogy szorosan van fogva, akkor az igazi szex nem fog elég stimulációt adni. A másik rossz szokás a sebesség. Mikor az ember elvonul kiverni magának, akkor arra törekszik, hogy gyorsan végezzen. Senki sem szeretné, ha az anyja/apja/csaja/felesége/gyereke rányitna közben, ezért siet, tehát gyorsan rángatja a cerkát és 1-2 perc alatt el is élvez. Persze a pénisz ezt is megszokja, aztán szex közben is végez 1-2 perc alatt a "feladattal".

Ezeket a rossz önkielégítési szokásokat szeretném magam mögött tudni, ha már úgyis elhatároztam, hogy változtatok, ehhez jó eszköz a Fleshlight. Ez nem szorít, csak annyira mint az igazi punci. Érzésre is teljesen ugyanaz. A sebességet meg ugyanazzal a mozgással szabályozhatom, mintha épp a csajommal kefélnék.  Egyszóval segít visszatérni egy olyan rutinhoz, ami a szexhez nagyon hasonló. Persze mondhatnád, hogy ne verjem ki, hanem bújjak a feleségem mellé és gyakoroljak vele, de ha emlékszel, kifejtettem már hogy ez most nem fog összejönni, mert ahhoz célszerű lenne ha mondjuk 10-15 percre normális merevedésem lenne pornó nélkül, ami jelenleg nincs... Mondjuk pornóval sem, mert az évtizedek alatt azt tanultam meg, hogy gyorsan végezni kell és ez rögzült sajnos. 

Tegnap végül sikerült kipróbálnom az új játékszeremet. Az történt, hogy feküdtem az ágyamban, olvastam valami teljesen a szextől távol álló dolgot, és éreztem hogy kezd merevedésem lenni. Na gondoltam, óvatosan kicsit kézzel rásegítek aztán ha sikerül akkor miért is ne tehetnék egy kísérletet? Hát... olyan háromnegyed órán keresztül szenvedtem a dologgal, többször lekonyult a szerszám és alig tudtam bele életet lehelni. Szorítani nem akartam, a gyors mozdulatokat is kerültem, plusz pornónézés nélkül kellett keménnyé varázsolni. Az is a jó a fleshlight-ban, hogy értelemszerűen csak kemény farokkal lehet élvezkedni, és itt el is jutottunk a talán legnagyobb gondhoz a pornóval és az arra való kiveréssel kapcsolatban -na nem mintha az eddig felsoroltak ne lennének éppen elég nagy problémák.

Szóval ki akarod verni. Beindítasz egy pornófilmecskét, de a farkad az még nem áll. Elkezded nézni az izgató nénit és már nyúlsz is magadhoz, de valójában odalent még fél 6 van. De te már szorítod, rángatod, a néni nyög, benne egy -vagy több- jó nagy fasszal, és egy rövid idő múlva a látvány hatására szépen elélveztél, de a cerka még nem is állt fel rendesen. Megszokja ezt a farkad és az agyad? Eltaláltad, megszokja. És mi történik, mikor a csajodnál kellene teljesítened? A farkad meg az agyad várja ugyanazt a stimulációt, amit eddig megszokott, mind a látványban mind fizikailag. Persze ezt egy hús-vér nővel nem fogja megkapni, ezért már fel sem áll. Eddig sem nagyon volt kemény mire elköpte magát, plusz nincs sem szorítás, sem rángatás, sem izgató profi néni a képernyőn, ez pedig egyenes út az impotenciához.

Visszatérve a tegnap estéhez, hát nem volt egyszerű. Párszor már inkább abba akartam hagyni az egészet, de nagy sokára azért csak sikerült elélvezni. És mindezen nehézségek ellenére örülök, mert pornó nélkül, csak a képzeletemre hagyatkozva sikerült, ami az utóbbi kb. 20 évben nem fordult velem elő. Külön öröm, hogy nem rángattam, nem úgy vertem ki, mintha habot vernék, hanem kb. úgy, ahogy egy nővel is csinálnám.

Persze sokat kell még gyakorolni és tanulni, de ez már csak idő és kitartás kérdése, tehát rajtam múlik. Az edzőteremben megtanultam, hogy a gyakorlatokat odafigyelve, szabályosan kell végrehajtani, mert csak akkor van értelme. És minél többet gyakorlok, annál jobban és magabiztosabban megy, szóval ezt a tapasztalatomat már csak át kell ültetni az életemnek ebbe a részébe is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfijatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4016727264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása