Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

Férfias játékok - avagy egy pornófüggő vallomásai

Az első napok a leszokás útján

2021. október 18. - Pornófüggő Jóska Pista

Az előző bejegyzésekben megpróbáltam részletesen leírni a történetemet, remélem sikerült úgy előadni hogy érthető legyen a folyamat. Mostantól arról akarok írni, hogy mit teszek a leszokásért. Eddig volt, hogy napi 2-3 bejegyzés is született, mert gyorsan ki akartam magamból írni az egészet, de innentől kicsit lassítani fogok a tempón és át szeretnék menni valamiféle naplóírásba.

Ha olvasás közben kérdésed vagy véleményed van, esetleg megosztanád a saját tapasztalatodat akkor nyugodtan lehet kommentelni! A visszajelzés azért is fontos, abból mert tudni fogom, hogy mit fejtsek ki bővebben legközelebb, szóval hajrá!

Ennyi bevezető után térjünk is a tárgyra! Arról már beszéltem, hogy letiltottam itthon a pornóoldalak elérését. Ez két napja történt, azóta nem néztem pornót és nem is maszturbáltam. Nem mondanám, hogy nem jut eszembe, főleg az önkielégítés, de eddig nem olyan vészes a dolog. Az ágyékomban folyamatosan érzek egyfajta feszítő érzést, mint mikor az ember régóta nem szexelt és már nagyon kívánja. Ez viszont a nélkül jelentkezik, hogy a cerka felállna. Tudom, ha megnéznék egy pornójelenetet, rögtök állna a farkam, mint a cövek de ha csak gondolok a szexre, akkor semmi. Na ezen kell változtatni.

Folyamatos feszültség is van bennem. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a dohányos nem jut időben cigarettához. Magamról tudom, hogy ennek lelki és fizikai tünetei is vannak, na pontosan ezt érzem most. Meg kell szoknom ezt az érzést, mert sokáig velem lesz...

Az viszont pozitív, hogy merevedéssel ébredtem reggel :) Azt hittem hogy ettől egy időre el kell búcsúznom, de úgy látszik hogy mégsem. Ez azért jó, mert azt jelenti hogy a fizikai résszel nincs gond, tehát ha rendbe teszem az agyamat akkor visszatérhet minden a normális kerékvágásba. Megmondom őszintén, már alig várom, mert végre szeretnék egy jót szexelni a feleségemmel. Nagyon kívánom őt, de most még nem megy és ez nagyon nem jó. Olyan, mintha elém rakták volna a kedvenc tortámat, de nem tudnék beleharapni mert nincs szám. Tiszta Mátrix, mi? :D De türelmesnek kell lennem. Tudom hogy mi a gond velem, tudom hogy hogyan lehet kigyógyulni, tehát már csak időre és türelemre van szükségem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfijatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9116725630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása